January 20, 2021, 4:02 am
Home Home

 

Stimati cetateni ai comunei Trifesti,

Vin in fata dumneavoastra si adresez multumirile mele celor ce au avut incredere in mine si m-au votat, dar si celor care, desi nu m-au votat, le voi castiga pe parcurs increderea.

Sunt conștient de responsabilitatea pe care o am si impreuna cu echipa mea voi depune toate eforturile pentru a aduce și implementa proiecte necesare și utile în toata comuna noastra.

Transparenţa actului administrativ şi implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor de interes major sunt coordonatele de bază ale activităţii mele iar ca primar vă asigur de disponibilitatea instituţiei pe care o reprezint de a fi oricând un partener de dialog cu locuitorii comunei.

Prin intermediul acestui site dorim sa oferim tuturor vizitatorilor informatii generale despre primaria, consiliul local si alte institutii locale din comuna Trifesti, precum si date despre istoria, economia, cultura si traditiile localitatii noastre.

Localitate cu o veche traditie istorica, dupa cum se poate vedea si din sectiunea Istoric fiind atestata inca din anul 1400 , comuna noastra cuprinde o comunitate de oameni harnici si gospodari.

Monumente istorice precum e biserica din satul Miron Costin sau "Sfanta de la Trifesti" (Icoana Maicii Domnului de la Biserica Trifesti) sunt cunoscute si apreciate de turistii din tara si strainatate.

Nu ezitati sa ne contactati pentru intrebari, sugestii si comentarii privind informatiile prezentate pe site sau orice alt subiect de interes pentru dumneavoastra.


 

                                         

 Lupu Dan - Marian

Primarul comunei Trifesti

 

Proiect SIPOCA35

Banner

VIZITATORI PE SITE

We have 6 guests online