Cookie Consent by Cookie Consent by TermsFeed
  • L - V 08:00 - 16:00

Adresa

Str. Principala,
Loc Trifești, Jud. Neamț

E-mail

trifesti@nt.e-adm.ro
Image

Biserica "Duminica Tuturor Sfintilor" Miron Costin

LOCALIZARE

Biserica "Duminica Tuturor Sfinţilor" se afla localizata in satul Miron Costin, comuna Trifesti, judetul Neamt.

Administrativ-teritorial comuna Trifeşti aparţine judeţului Neamţ (satul de reşedinţă Trifeşti aflându-se la o distanţă de aproximativ 6 km faţă de municipiul Roman) şi are în compunere următoarele sate: Trifeşti şi Miron Costin .

Cai de acces:

In localitatea se poate ajunge pe mai multe cai de acces.
 
Pentru cei care nu cunosc zona si doresc sa ajunga la Trifesti cel mai simplu este sa foloseasca accesul dinspre DJ 15D (Roman - Piatra Neamt).
 
Pentru cei care vin dinspre municipiul Roman, dupa ce se trece podul de la iesirea din Roman , la intrarea in localitatea Horia este un sens giratoriu si se va vira dreapta spre Piatra Neamt  si la iesirea din localitatea Horia este indicatorul spre Trifesti. De acolo mai sunt circa 5 kilometri .
 
Pentru cei care vin dinspre Bacau, inainte de iesi  din localitatea Horia si a intra in municipiul Roman este un sens giratoriu si se va alege drumul spre Piatra Neamt si dupa circa un kilometru este indicatorul spre Trifesti.
 
Pentru cei care vin dinspre Piatra Neamt , la circa 500 m dupa ce trec calea ferata , chiar la intrarea in localitatea Horia se vireaza dreapta spre Trifesti.
 
Biserica Trifesti se afla in centrul satului.
  • Pentru turistii care doresc sa ajunga la Miron Costiin cel mai simplu este sa foloseasca accesul dinspre DJ 15D (Roman - Piatra Neamt).
  • Pentru cei care vin dinspre municipiul Roman, dupa ce se trece podul de la iesirea din Roman , la intrarea in localitatea Horia este un sens giratoriu si se va vira dreapta spre Piatra Neamt  si la iesirea din localitatea Horia este indicatorul spre Trifesti. De acolo mai sunt circa 10 kilometri  pina in satul Miron Costin.
  • Pentru cei care vin dinspre Bacau, inainte de iesi  din localitatea Horia si a intra in municipiul Roman este un sens giratoriu si se va alege drumul spre Piatra Neamt si dupa circa un kilometru este indicatorul spre Trifesti.
  • Pentru cei care vin dinspre Piatra Neamt , la circa 500 m dupa ce trec calea ferata , chiar la intrarea in localitatea Horia se vireaza dreapta spre Trifesti.